Utorak, 18 svibnja, 2021

Tastatura na motanje: Neuništiva, vodootporna i providna (Foto)

Nemojte propustiti

Ova jedinstvena tastatura radi na svakoj zamislivoj podlozi, a može da se poveže sa svim vašim uređajima, ne samo sa desktop računarima i laptopima. Kada uđe u serijsku proizvodnju, koštaće 120 američkih dolara

Providna-tastatura-na-motanje-otporna-na-tecnost-i-na-udarce-1Pred vama je prva providna tastatura na motanje kakve smo do sada mogli da vidimo samo u filmovima naučne fantastike ili akcijama o tajnim službama koje su u posjedu naprednih tehnologija, nedostupnih prostom puku.

Srećom, ovo više nije san. “Qii” je futuristička tastatura dizajnirana i napravljena od strane Dejvida Brauna, Ilke Varjosa i Bjorna Fridura, a njen izgled i prenosivost vjerovatno je čine najboljom tastaturom na svetu, u ovom trenutku.
Sve što je potrebno da uradite jeste da je odrolate i stavite na bilo koju podlugu (ne mora čak da bude ni tvrda).

Još jedna stvar zbog koje je jedinstvena je njena providnost, i svojstvo bežičnog povezivanja sa bilo kojim računarom, i desktopom i laptopom, kao i sa smartfonom i tabletom.
Ne može se razbiti, a pored toga je i otporna na svaku zamislivu i nezamislivu tečnost.

Tim koji iza nje stoji trenutno skuplja novac za realizaciju projekta na kraudfanding sajtu IndieGoGo. Nadaju se da će sakupiti 1,8 miliona dolara u narednih 28 dana, a koštaće 120 američkih dolara kada dođe na police kompjuterskih radnji.
Ako nas pitate, ovo je odlična prilika da sopstvenim sredstvima platite izgradnju vedrije budućnosti.

(Tehno-svet.com)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo