Nedjelja, 13 lipnja, 2021

“Tebi treba neko snažan”: Miljana završila sama u sobi sa Aleksandrom!

Nemojte propustiti

Aleksandar Požagaj, iako je oženjen, na sve načine pokušava da osvoji 21-godišnju Milijanu Bogdanović, koja rijaliti šou “Parovi” ušla sa svojim 53 godine starijim izabranikom Milojkom Božićem. Inače, Milojko ima 74 godine.

Dok su sjedili sami u sobi jedno do drugog Aleksandar ju je sve vrijeme dodirivao, ljubio u glavu i dijelio komplimente. Milijana je izjavila da joj prija Aleksandrovo društvo.

Ona se sve vrijeme smješkala, a zatim ga upitala da li bi je primio u svoj krevet kada bi je Milojko izbacio iz njihovog.

– Tebi treba neko snažan – rekao je Požagaj.

Foto: Screenshot/Dailymotion

Govorio je o pozitivnim i negativnim osobina kod Milijane. Kazao je da ona pored njega sija i da je nebrušeni dijamant.

– Mislim da je Milijana prirodna, njegovana, nježna. Zarobljena je sa Milojkom, stalno gleda šta će da kaže. Pored mene sija, ne samo pored mene, pored svih. Ona je nebrušeni dijamant, pametna je, lijepa. Mane su joj što je brzopleta i ljubomorna. Vrline su joj ljepota i godine, potencijal. Dok god sam ja u vili, nisi sama – rekao je Požgaj, koji smatra da Milijana treba da ostavi Milojka.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Islamska zajednica u BiH: Da li je grijeh vakcinisati se preko reda?

Zamjeniku reisu-l-uleme i fetva-i-eminu Islamske zajednice, prof. dr. Enesu ef. Ljevakoviću upućeno je tako pitanje da li osoba ima...

Možda vas zanima i ovo