Četvrtak, 20 siječnja, 2022

Tegeltija “zapalio mreže” nakon Sidranove izjave da bi Dodikov savjetnik želio da ga nema: “Sram vas bilo Vaših godina, kad mi opet podmuklo budete imputirali …”

Nemojte propustiti

Abdulah Sidran je gostujući na televiziji Face izjavio da bi Milan Tegeltija želio da ga nema

Savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i nekadašnji predjednik VSTV-a Milana Tegeltije reagovao je na izjave akademika Abdulaha Sidrana i poručio mu da se stidi onoga što je rekao savjetnika člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Naime, Sidran je gostujući na televiziji Face izjavio da bi Tegeltija želio da ga nema: “Šta meni ima objašnjavati Milan Tegeltija?! On želi da mene nema”, kazao je akademik, a onda se Tegeltija oglasio na Twitteru i poručio:

-Gospodine Sidran, sljedeći put kad mi podmuklo budete imputirali želje da Vas ili nekog drugog ljudskog bića nema, nemojte o meni da sudite prema sebi. Ja duboko poštujem život svakog čovjeka kao Božijeg bića, koje god boje, vjere i nacije da je. Sram vas bilo Vaših godina, poručio je Tegeltija Sidranu.

Više s weba

Izdvajamo

CIK će opet od Ministarstva finansija BiH tražiti novac za izbore

Centralna izborna komisija BiH ovim putem želi informirati javnost u Bosni i Hercegovini da Ministarstvo finansija i trezora BiH...

Možda vas zanima i ovo