Ponedjeljak, 25 listopada, 2021

Teorija zavjere ili izvještaj FBI-ja o pronađenom NLO-u?

Nemojte propustiti

Dokument star 63 godine o NLO-ima koji su se navodno srušili u pustinji New Mexica, kao i o tijelima vanzemaljaca koja su tada anvodno pronađena opet privlači brojne znatiželjnike i zaljubljenike teorije zavjere.

vanzemaljci

FBI je izjavio kako je bilješka iz 1950. godine najpopularniji dokument u njihovom Vault sistemu, elektronskoj čitaonici gdje svi mogu gledati određene dokumente iz prošlosti, prenosi portal Dnevnog avaza.

S više od milion pogleda, bilješka govori o nepotvrđenom izvještaju koje FBI nikada nije ni istražio.

Spominju se tri leteća tanjira koja su nađena u New Mexicu od strane vojnog pilota. U svakom su nađena tijela bića koja su bila nalik ljudima, obučena u srebrnastu tkaninu.

Od kada je objavljen izvještaj, posjetioci su pohrlili na službeni stranicu FBI-a kako bi pogledali dokumente, no agencija tvrdi da se radi o obmani iz 1950-ih, kada su takve priče bile popularne.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Diana Jović-Cvjetinović uhapšena zbog pokušaja otmice direktora DNS-a; Motiv bi mogao biti njihov spor zbog pola miliona KM

Diana Jović-Cvetinović iz Bijeljine, koja je uhapšena zbog pokušaja otmice poznatog advokata Miloša Stevanovića, s njim je već duže...

Možda vas zanima i ovo