Subota, 16 listopada, 2021

Teška nesreća na Jahorini: Jedna osoba poginula, druga teško povrijeđena

Nemojte propustiti

Ilustracija
Ilustracija

Jedno lice je poginulo, a drugo je teško povrijeđeno u nesreći sa motornim sankama na Jahorini, rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.

“Policijskoj stanici na Palama oko 12.20 časova prijavljeno je da su dva lica motornim sankama udarila u pomoćni betonski objekat na ski stazi ‘Željo’ i tom prilikom je jedno lice smrtno stadalo, dok je drugo prevezeno u bolnicu na Koševo”, navela je Tešićeva.

Ona je napomenula da je u bolnici utvrđeno da je jedno lice dovezeno bez pulsa i znakova života, dok drugo ima teške povrede glave, grudnog koša i kičme.

Tešićeva je dodala da su oba lica iz Kantona Sarajevo. Više detelja biće poznato kasnije, nakon uviđaja koji je u toku.

Portparol Kliničkog centra Univeziteta Sarajevo /KCUS/ Muamera Šehić rekla je Srni da su u ovu zdravstvenu ustanovu dovezena dva pacijenta jedno inicijala S.I. /19/ sa teškim tjelsenim povredama glave, grudnog koša i višestrukim lomovima.

“On je nakon ukazane pomoći upućen na Kliniku za anesteziju i reanimaciju gdje je trenutno pod nadzorom ljekara. Više informacija o njegovom stanju biće poznato u narednim časovima”, rekla je Šehićeva.

Ona je dodala das je pacijent H.E. /42/ dovezen u izuzetno teškom stanju i uprkos nastojanju ljekara, on je preminuo u 13.50 časova.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vasković “masakrirao” Dodika: Gori si od svake pandemije, najveće si prokletstvo srpskog naroda u posljednjih 100 godina

- Ti si najveći neprijatelj Srba; Neprijatelj No 1! Gori od svakog srpskog neprijatelja u zadnjih 100 godina. Ti...

Možda vas zanima i ovo