Nedjelja, 9 svibnja, 2021

Teška saobraćajna nesreća kod Hadžića, vozač preminuo na licu mjesta

Nemojte propustiti

Danas poslijepodne se na području Hadžića, u mjestu Vrbanja dogodila saobraćajna nesreća. Kako nam je rečeno iz Operativnog centra MUP-a KS vozač jednog vozila preminuo je na licu mjesta.

Saobracajna-nesreca-Tarcin8
Foto: Dnevni avaz

Poginula je, kako smo saznali na mjestu događaja, upravljala Fiat Puntom iz pravca Sarajeva prema Konjicu. Pokušala je u krivini, i to na mjestu gdje je puna linija, preteći kamion firme “Piro-Promet”. No, iz suprotnog pravca naišao je kombi firme “Agricom” kojim je upravljao Z.M. (34).

Vozač kombija i saputnici iz Fiat Punta prevezeni su u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

– Povrijeđeni su S.M. (37) koja je zadobila lom lijeve natkoljenice i kontuzije kičme. Upućena je na Kliniku za ortopediju i traumatologiju. Povrijeđena Z.V. (48) i dva muškarca M.D (40), Z.M. (34) nakon ukazane ljekarske pomoći pomoći pušteni su na kućno liječenje – kazala je Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.

Prema riječima mještana u momentu nesreće začuo se strahovit udarac.

– Kombi u koji je udario Fiat Punto se zapalio. Na automobilu poginule od udarca je otpala guma – kažu mještani.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Akademik Kurtćehajić: “Ukinut ćemo RS, odgovorna je za genocid”; Dodikov savjetnik Tegeltija: “Otcijepit ćemo se, RS je suverena”

Kurtćehajić: RS se poziva na pravo na samoopredjeljenje, volio bih znati kako vi to zamišljate! Danas ima nekoliko hiljada...

Možda vas zanima i ovo