Petak, 15 listopada, 2021

Teška saobraćajna nesreća kod Mostara: Dvije osobe poginule, više povrijeđenih (Foto)

Nemojte propustiti

Rano jutros na magistralnoj cesti M-17 sjeverno od Mostara, u prigradskom naselju Salakovac, dogodila se teška saobraćajna nesreća.

Foto: Bljesak.info
Foto: Bljesak.info

Prema informacijama iz policije, u nesreći su dvije osobe izgubile život, a više je povrijeđenih. Došlo je do sudara između autobusa preduzeća ‘Bregava trans’ i osobnih automobila, piše Bljesak.info.

Do završetka očevida promet je bio u potpunosti obustavljen, dok se do uklanjanja vozila s ceste saobraćaj odvijao naizmjeničnim propuštanjem vozila, jednim rakom.

Dežurna tužiteljice je u izjavi za Bljesak.info rekla kako se ova saobraćajna nesreća dogodila tokom noći oko 03:30 sati. U sudaru su sudjelovala dva osobna automobila i autobus. Prilikom sudara, dvije su osobe smrtno stradale, dok su četiri osobe povrijeđene. Očevid su uradili službenici Policijske uprave Mostar, te će se osobni automobili izuzeti u krug PU Mostar radi daljih vještačenja i istrage, dodala je tužiteljica.

Više informacija se očekuje tokom dana.

sudar-mostar2

(Bljesak.info)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz tri elektroprivrede poručuju: Struja neće poskupjeti za domaćinstva

O najavi poskupljenja električne energije oglasila se i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine. Iako Regulatorne...

Možda vas zanima i ovo