Subota, 15 svibnja, 2021

Teška sudbina Elvire koja je stradala jutros: U požarima izgubila troje djece

Nemojte propustiti

Elvira K. nalazila se na zadnjem sjedištu automobila njemačkih registarskih tablica, kojim je upravljao Jožef K. (52) iz Sente.

Tridesettrogodišnja Elvira K., koja je jutros strala u teškoj saobraćajnoj nesreći u Tornjošu kod Sente, izgubila je djecu u dva požara.

Naime, u novembru 2018. godine u požaru koji je izbio u trošnoj kući u Senti stradala je osmogodišnja Emina, dok su njena dvojica braće i sestra teško povrijeđeni, saznaje “Kurir”.

U sličnom požaru koji se desio prije 13 godina u baraci u Senti Elvira je već izgubila dvoje djece. Sredinom januara 2006. stradale su Anabela (3) i devetomjesečna Natalija.

– U noći između subote i nedjelje, nekoliko sati nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula Elvira, njena djeca izmještena su u hraniteljsku porodicu – potvrđeno je “Kuriru”.

Inače, nesretna žena nalazila se na zadnjem sjedištu automobila njemačkih registarskih tablica, kojim je upravljao Jožef K. (52) iz Sente.

Iz još neutvrđenog razloga, automobil je udario u saobraćajni znak, a potom u betonski stub. U vozilu se nalazio i Miodrag J. (24) iz Bogaraša kod Sente. On je zadobio lakše tjelesne povrede. Tijela nastradalih poslana su na obdukciju. Istraga je u toku.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo