Nedjelja, 14 kolovoza, 2022

Teške optužbe Željane Zovko nakon inicijative o rotirajućem gradončelniku Mostara: “Ovo predlažu oni koji ne vole Mostar”

Nemojte propustiti

Inicijativa o rotirajućem gradonačelniku je naišla na zid odbijanja svih stranaka s hrvatskim predznakom, koje smatraju da gradonačelnik Mostara, kao “stolnog hrvatskog grada”, po svaku cijenu mora biti Hrvat.

Željana Zovko, HDZ-ova zastupnica u Evropskom parlamentu, komentirala je na svom Twitter nalogu inicijativu da Mostar dobije rotirajućeg gradonačelnika.

-Mostar mora konačno prestati služiti kao poligon za eksperimentiranje onima koji ga ne vole. Sulude ideje o rotiranju gradonačelnika vraćaju grad u mračni period “grada slučaja”, napisala je Zovko na Twitteru.

Podsjećamo, prema prijedlogu koji je lansirao SDP, 16 mjeseci gradonačelnik Mostara bio bi iz Koalicije za Mostar, 16 mjeseci iz Bh. bloka te 16 mjeseci iz HDZ-a BiH.

Inicijativa je naišla na zid odbijanja svih stranaka s hrvatskim predznakom, koje smatraju da gradonačelnik Mostara, kao “stolnog hrvatskog grada”, po svaku cijenu mora biti Hrvat.

Skandalozna je činjenica da Željana Zovko autore ideje o rotirajućem gradonačelniku optužuje da ne vole Mostar!

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zašto njemački vojnici dolaze u BiH i zbog čega Milorad Dodik u RS-u kreira histeriju

Dolazak njemačkih vojnika, u bh. entitetu Republika Srpska koristi se za sijanje atmosfere straha i spinovanje kako sve to...

Možda vas zanima i ovo