Četvrtak, 13 svibnja, 2021

Tijana Ajfon pokazala previše: Starleta prošetala šorcu i nisu joj smetali pogledi znatiželjnih komšija

Nemojte propustiti

Žene su je, uglavnom, prekorijevale, a muškarci su je gledali sa oduševljenjem. Njoj nisu smetali pogledi znatiželjnih komšija, ni to što je sunce tek svanulo da se razgoliti.

Jedna od najatraktivnijih srbijanskih starleta Tijana Ajfon je u provokativnom izdanju izašla jučer u šetnju u svom susjedstvu u Voždovcu.

Foto: Screenshot

Paparaci su je uslikali kako šeta psa i nosi kesu sa smećem, a na sebi je imala kratku majicu i minijaturni šorc, kombinaciju u kojoj je više otkrivala nego sakrivala.

U tako provokativnom izdanju, plijenila je pažnju prolaznika. Svaki prolaznik se okrenuo za njom. Žene su je, uglavnom, prekorijevale, a muškarci su je gledali sa oduševljenjem. Njoj nisu smetali pogledi znatiželjnih komšija, ni to što je sunce tek svanulo da se razgoliti.

Foto: Screenshot

Tijana nije obraćala pažnju na okolinu. Pored svih skandala s kojima je povezuju, ona se posvetila svom domu i vjereniku. Ovakva provokativna izdanja se čine “rekreativnima”, jer, kako njene komšije kažu, okrenula se obavezama domaćice i brine o svome budućem suprugu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Povodom dešavanja oko njenog sina Muharema: Nura Bazdulj Hubijar odgovorila Majkama Srebrenice

Iz Udruženja Pokret "Majke enklave Srebrenica i Žepa" i Udruženja žrtava i svjedoka genocida uputili su pismo književniku i...

Možda vas zanima i ovo