Srijeda, 29 rujna, 2021

Tijelo Aldina Mulića izvučeno iz vode: ‘Čamcem smo pretraživali Miljacku kada smo ugledali…’

Nemojte propustiti

Kako je Armin ranije ispričao za Faktor, oni su i danas, kao i svih prethodnih dana, čamcem pretraživali rijeku Miljacku, te su na ušću sa rijekom Bosnom, u mjestu Bojnik, uočili tijelo njegovog brata

Tijelo Aldina Mulića, koji je prošlog mjeseca upao u rijeku Miljacku u Sarajevu, izvučeno je iz vode na ušću u rijeku Bosnu.

Tijelo je u poslijepodnevnim satima pronašao njegov brat Armin Mulić, zajedno sa članovima porodice i prijateljima.

Aldinova porodica nije odustajala od potrage, te je njegovo tijelo pronađeno 28 dana nakon što je upao u Miljacku.

Kako je Armin ranije ispričao za Faktor, oni su i danas, kao i svih prethodnih dana, čamcem pretraživali rijeku Miljacku, te su na ušću sa rijekom Bosnom, u mjestu Bojnik, uočili tijelo njegovog brata.

O tome su odmah obavijestili policiju, osim koje su na mjesto događaja upućeni vatrogasci, Hitna pomoć, kao i Federalna uprava Civilne zaštite. Na mjesto događaja ubrzo su stigli brojni rođaci i prijatelji.

Aldin Mulić (28) i Irhan Fočo (24) prije 28 dana upali su u Miljacku u naselju Malta, a nakon toga pokrenuta je intenzivna potraga u kojoj su učestvovali pripadnici Civilne zaštite i GSS-a, vatrogasci, policija i psi tragači.

Dan kasnije je u rijeci Bosni kod Visokog pronađeno i identifikovano tijelo Irhana Foče.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović oštro reagovao: SNSD neslavno kapitulirao, glasanjem u Vijeću ministara priznali i Schmidta

- Glasanjem na sjednici Vijeća ministara praktično su i priznali Schmidta kao visokog predstavnika - zaključio je Mirko Šarović. Predsjednik...

Možda vas zanima i ovo