Petak, 1 ožujka, 2024

Tinejdžer pobio cijelu porodicu: MMS mrtve majke poslao svojoj 12-godišnjoj djevojci

Preporučeno

15-godišnji tinejdžer iz vatrenog oružja pobio cijelu porodicu, a 12-godišnjoj djevojci poslao MMS poruku sa fotografijom svoje mrtve majke.

index_633570812Tinejdžer koji je tokom vikenda pobio članove porodice, planirao je još masovniji pokolj. Planirao je da ušeta u market i nasumično ubija ljude.

15-godišnji Nehemiah Griego ubio je svog oca Grega, majku Saru i troje od devetero sestara i braće.

Upravo se čita:  Umro Jacob Rothschild, član jedne od najmoćnijih svjetskih porodica

Nakon pokolja, Nehemiah je ponovno napunio oružje, u namjeri da nastavi s ubijanjem, ali se ipak nije zaputio u Wal-Mart, već je svojoj 12-godišnjoj djevojci poslao MMS poruku sa fotografijom svoje mrtve majke.

Potom je većinu subotnjeg dana proveo s djevojkom. Otišli su do crkve u kojoj je njegov otac bio pastor i Griego joj je navodno priznao da je pobio članove porodice.

Upravo se čita:  Majka šokirala na sudu, prikazali slike izgladnjelog sina (12)

Pokolj je planirao nedelju dana. Istražiteljima je rekao kako je planirao da ubije i roditelje svoje djevojke. Zasad nije poznato da li ga je djevojka odgovorila od namjere da nastavi pokolj ili je nešto drugo promijenilo njegovo mišljenje.

Policiji je Griego prvo rekao da je prenoćio kod prijatelja i u subotu ujutro kad se vratio kući, zatekao ubijene članove porodice, ali je kasnije priznao kako je majku ubio zato što ima problema s kontrolom bjesa, a išla mu je na živce. Sestre i brata je ubio, jer su se probudili i bili uzrujani, a potom je ocu pripremio zasjedu kako bi i njega ubio. Ispucao je na oca nekoliko hitaca.

Upravo se čita:  Zemlja EU oduzimat će sve automobile s ovim registarskim pločicama

(Index.hr)

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Fikret Hodžić nakon odbijanja zahtjeva za odgodu izdržavanja kazne: “Mojim kolegama najbitnija vijest kad ću u zatvor. Valjda trenutno nema ništa bitnije od toga”

Sud BiH odbio je molbu advokata Fahrudina Solaka, suspendiranog direktora FUCZ -a i Fikreta Hodžića, direktora "Srebrene maline", koji...

Još vijesti za vas