Subota, 23 listopada, 2021

Tinejdžeri zaprijetili majci: Daj novac ili ćemo te ubiti! Nakon čega su pucali u njenu bebu!

Nemojte propustiti

Prišli su mi i kazali: Daj nam novac ili ćemo te ubiti. Kada sam im kazala da ga nemam, zapucali su – prepričala je drhtavim glasom Sherry West koja je rukom pokušala zaštiti malog Antonia

Ilustracija
Ilustracija

Američka policija iz Brunswicka traga za maloljetnikom koji je usred dana upucao 13-mjesečnog dječačića dok ga je majka šetala u kolicima. Nesretna žena opisala je da su joj u jednom trenutku prišla dvojica dječaka u dobi od 10 do 15 godina a jedan od njih je, piše USA Today izvadio pištolj i zapucao u njenu bebu.

– Prišli su mi i kazali: Daj nam novac ili ćemo te ubiti. Kada sam im kazala da ga nemam, zapucali su – prepričala je drhtavim glasom Sherry West koja je rukom pokušala zaštiti malog Antonia, no nasilnici su je odgurnuli i hladnokrvno ga upucali u glavu.

Glasnogovornik policije izjavio je kako je majka zadobila lakše ozljede te da joj je pomoć pružena u lokalnoj bolnici. Policajci ”češljaju” svaki kutak grada u potrazi za mladićem crne boje kože, a za informaciju o počinitelju ponuđena je i nagrada od 10.000 dolara.

(Večernji.hr)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vučić o mogućim sankcijama predsjedniku SNSD-a: Vidio sam kod Dodika večeras dobru volju da se razgovara

"Sankcije će dovesti samo do uzavrele atmosfere i do domino efekata. Još jednom razmislite prije nego što donesete odluku...

Možda vas zanima i ovo