Petak, 25 lipnja, 2021

Tinka Milinović uskoro postaje majka: Otkrila zašto je odlučila da zamrzne svoje jajne ćelije

Nemojte propustiti

Bh. publika Tinku Milinović najviše pamti kao lijepu, vedru i nasmijanu voditeljicu emisije “TV Bingo Show”. Tinku mnogi pamte i po Eurosongu u kojem je učestvovala tri puta.

2006. godine je nastupajući u grupi „Six4One“, predstavljala je Švicarsku na Eurovision Song Contestu u Atini.

Tinka Milinović nakon brojnih uhspješnih projekata u svijetu, danas vodi i uređuje emisiju „The Tinka Show“ na Federalnoj televiziji.

No, ova magistrica opere, solo pjevanja i pedagogije, glumica, show žena, trenutno se sprema za jednu od najljepših uloga u svom životu, ulogu majke, a ona se ne mjeri ni s jednim drugim uspjehom, ma kako on značajan i velik bio, piše magazin Azra.

Tinka je prije nekoliko godina u BiH zamrznula svoje jajne ćelije, te je uz pomoć medicinski potpomognute oplodnje krajem prošle godine začela bebu.

– Prije nekoliko godina donijela sam odluku da zamrznem jajne ćelije i na taj način bar malo dobijem na vremenu dok ne upoznam pravu osobu s kojom želim porodicu. Smatram da je veoma bitno da žena zna šta su njene opcije i da sama donosi odluku. Mnoge žene se odlučuju na ovaj korak zamrzavanja jajnih ćelija, jer roditeljstvo žele ostvariti s osobom koju vole i s kojom se odluče podijeliti svoj život. Osjećala sam da je veoma bitno da u vrlo važnom segmentu života ne budem uskraćena za mogućnost da se pokušam ostvariti kao majka s osobom koju volim i s kojom želim provesti ostatak svog života. Željela sam znati svoje opcije, iskoristiti ih koliko je to moguće, i nadati se najboljem, ispričala je, između ostalog za magazin Azru, Tinka Milinović.

Tinka otkriva da je bila presretna kada je saznala da je u drugom stanju. Vijest je podijelila s mužem i roditeljima.

– Osjećala sam se presretno, i vrlo tiho, povučeno i ponizno. Podijelila sam to s mužem i svojim roditeljima. Čekali smo ovaj trenutak toliko godina, maštali, borili se, uvijek počinjali iznova. Bila sam majka djetetu koje je u mojoj mašti spavalo. I sada, gle čuda, čujem još jedno srce. Već sam zaljubljena u ovu malu mrvicu. Poželite mi sreću!

Inače, Tinka je u braku s Austrijancem Wolfgangom Pichler. Vezu su prije nešto više od godinu dana krunisali brakom, a nakon nekoliko mjeseci i saznali najljepšu vijest, da će postati roditelji.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Predrag Kojović podnio ostavku na čelu Naše stranke, svemu uzrok Baralijina “šala”

Predrag Kojović podnio je ostavku na mjesto predsjednika Naše stranke Kojović je na mjesto predsjednika ove političke opcije izabran prvi...

Možda vas zanima i ovo