Četvrtak, 28 listopada, 2021

Tom Tailor je ponosni sponzor Nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine

Nemojte propustiti

zmajvi-t

Tom Tailor, poznati modni brand casual linije, je sponzor Nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine. Prvi koraci saradnje Tom Tailora i Nogometne reprezentacije BiH več su počeli u Innsbrucku.

Zvanično vam predstavljamo da će Tom Tailor ponosni sponzor u naredne dvije i pol godine pružati podršku Nogometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Tom Tailor je tako iskazao da vjeruje u i sposobnost naše

Nogometne reprezentacije, te da će i dalje nastaviti ostvarivati dobre rezultate, kao i do sada.

Prvi koraci saradnje Tom Tailora i Nogometne reprezentacije BiH počeli su već u Innsbrucku, gdje se Tom Tailor tim sastao sa fudbalerima i članovima Nogometnog saveza BiH te uzeo mjere za casual i formalne modne kombinacije.

U Innsbrucku su također napravljene profesionalne fotografije BH Zmajeva u Tom Tailor stajlinzima. Ova aktivnost protekla je u dobrom raspoloženju i pozitivnoj atmosferi.

„Bilo je simpatično ovo mjerenje i moram reći da je sve odrađeno profesionalno. Drago mi je da ćemo nositi Tom Tailor odjeću na Svjetskom prvenstvu i uvjeren sam da će odgovarati našim potrebama.g o zajedničkim aktivnostima u Innsbrucku iskazao je svoje utiske kapiten ekipe Emir Spahić.

Podrška sportu je jedna od strateških smjernica sponzorske politike Tom Tailora, sa ciljem da istakne sve vrijednosti koje sport nosi sa sobom .

Tom Tailor je kao sponzor zadužen za casual odjeću Nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, dok će naša reprezentacija i uže vodstvo Nogometnog saveza BiH nositi i brendove XYZ Premium Fashion Store trgovine, koja nudi najbolji izbor premium brendova u BIH.

XYZ Premium Fashion Store će tako reprezentaciju obući u odijela modne kuće BOSS, koje će svečano nositi za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Barsilu i na ostalim zvaničnim pojavljivanjima.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Escobar najavio sankcije: Dodik ima veoma malu podršku javnosti i to ćemo iskoristit

Gabriel Escobar se osvrnuo i na moguće ekonomske integracije zeamlja Zapadnog Balkana. Specijalni izaslanik predsjednika SAD-a za Zapadni Balkan Gabriel...

Možda vas zanima i ovo