Subota, 23 listopada, 2021

Tragedija pred očima 6-godišnje kćerke: Vježbala parkiranje pa ubila muža i sebe (Video)

Nemojte propustiti

Da se čak i pri parkiranju mogu se dogoditi nesreće sa tragičnim posljedicama podsjetio nas je slučaj iz kineskog grada Ningboa, gdje je 41-godišnja ubila supruga i sebe dok je pokušavala parkirati svoj terenac u podzemnoj garaži, javlja Global Times.

parkiranjeDa nesreća bude još tragičnija, sve je to iz automobila gledala njihova 6-godišnja kći.

Vozačica prezimena Lin, koja je saobraćajnu dozvolu dobila u maju, vježbala je parkiranje unazad u svom Lexusu RX270 dok joj je suprug davao upustva stojeći iza vozila. Lin je, međutim, otišla previše unazad, prikliještivši supruga na zid. Čuvši njegove uzvike, Lin je naglo dala gas, no zaboravila je promijeniti brzine pa je nastavila voziti unatrag i time suprugu zadala fatalan udarac.

Dok je išla unazad, glava joj se zaglavila između automobila i bočnog zida. Hitna pomoć stigla je brzo, no Lin je preminula od dobivenih povreda u lokalnoj bolnici.

Lin je, prema jednom izvoru, dan prije uspješno parkirala automobil na istom mjestu, ali je njen suprug želio da to učini ponovno kako bi se uvježbala.

(Večernji.hr)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vučić o mogućim sankcijama predsjedniku SNSD-a: Vidio sam kod Dodika večeras dobru volju da se razgovara

"Sankcije će dovesti samo do uzavrele atmosfere i do domino efekata. Još jednom razmislite prije nego što donesete odluku...

Možda vas zanima i ovo