Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Tragedija potresla grad u BiH: Gušenje uzrok smrti mladića i djevojke koji su jutros pronađeni u parkiranom automobilu u objektu u izgradnji?

Nemojte propustiti

BOSANSKA KOSTAJNICA – Uviđaj na licu mjesta su obavili policijski službenici Policijske uprave Prijedor iz Sektora kriminalističke policije i dežurni tužilac prijedorskog Okružnog javnog tužilaštva.

U Zavodu za sudsku medicinu RS-a u Banjoj Luci sutra će biti izvršena obdukcija tijela 29-godišnjaka i 19-godišnjakinje koja su jutros pronađena u automobilu parkiranom u objektu u izgradnji u Bosanskoj Kostajnici – potvrdio je ovo glavni tužitelj Okružnog javnog tužilaštva Prijedor Mladen Mitrović.

“Uviđaj je završen. Smrt je nastupila, najvjerovatnije, gušenjem. Na koji tačno način, pokazat će obudukcija. Zasad ništa ne ukazuje da je smrt posljedica izvršenja nekog krivičnog djela”, dodao je Mitrović.

On je naveo da nakon obavljenog uviđaja nema sumnje na krivično djelo, ali da se o tome tužilaštvo i definitivno može izjasniti nakon nalaza obudkcije i prikupljanja još nekih dokaza na osnovu kojih bi se ovo i potvrdilo.

Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske uprave Prijedor iz Sektora kriminalističke policije i dežurni tužilac prijedorskog Okružnog javnog tužilaštva.

Policijskoj stanici u Kostajnici jutros u 7:40 sati prijavljeno je da su pronađena dva tijela.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dodatnih 500 KM političarima prst u oko svakom građaninu

Upravni odbor Saveza samostalnih sindikata BiH juče je od Vlade FBiH zatražio da odmah poveća minimalnu platu, te, ako...

Možda vas zanima i ovo