Četvrtak, 21 listopada, 2021

Tragedija u kalesijskom naselju Dedajići: Mehmed Paščanović (33) preminuo na igralištu, iza njega ostalo dvoje djece

Nemojte propustiti

mesa-pascanovic-mehmed

Tridesettrogodišnji Mehmed Paščanović – Meša podlegao je od posljedica srčanog infarkta koji ga zadesio prekjučer na igralištu u Dedajićima, naselju koje pripada kalesijskoj mjesnoj zajednici Tojšići.

Kako saznajemo od komšija, Mehmed Paščanović je u popodnevnim satima sa prijateljima rekreativno igrao mali nogomet. U jednom momentu mu je pozlilo, naslonio se na stativu i pao.

Hitno je prevezen u bolnicu, ali mu, nažalost, spasa nije bilo. Mehmed Paščanović je bio oženjen. Imao je dvoje maloljetnedjece. Smrt Meše Pačanovića iznenadila je i ožalostila sve njegove prijatelje, koji za njega imaju samo riječi hvale, piše Dnevni avaz. Jedan od njih je i Maid Halilović, izvođač narodnih pjesama iz Tojšića, koji živi u Švedskoj.

– Ljetos smo zajedno sjedili, ljudski se ispričali i ismijali. Ni slutio nisam da ga više nikada vidjeti neću. Ostadoše moji Tojšići i Tojšićani bez još jednog dragog čovjeka, kazao je Maid Halilović

Više s weba

loading...

Izdvajamo

AccuWeather objavio veliku prognozu: Evo kakva nas zima očekuje ove godine

Očekuje se da će temperature ove zime u većem dijelu južne Evrope ostati prosječne. Ali, temperature u dijelovima Italije,...

Možda vas zanima i ovo