Subota, 25 rujna, 2021

Tragičan epilog nesreće kod Bosanskog Šamca: Nakon dva sata izvlačenja, 37-godišnji vozač cisterne podlegao povredama

Nemojte propustiti

Saobraćaj je normalizovan jutros oko 4.00 časa, nakon bezbjednog uklanjanja cisterne sa gasom

Državljanin Srbije čiji su inicijali A.R (37) poginuo je kada je cisterna puna gasa kojom je upravljao skliznula sa puta i prevrnula se na regionalnom putu Bosanski Šamac-Brčko, u mjestu Burumac, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Cisterna sa oko 20 tona gasa sletjela je sa kolovoza juče u 14.30 i prevrnula se, a u 16.30, nakon izvlačenja tijela, ljekar mrtvozornik je konstatovao smrt A.R. usljed zadobijenih povreda, javila je Srna a prenijeli mediji.

Na lice mjesta, osim policijskih službenika, izašli su i pripadnici Vatrogasne jedinice Bosanski Šamac i Modriča, kao i Hitna pomoć.

Na ovoj dionici puta na snazi je bila potpuna obustava saobraćaja, koji se odvijao alternativnim pravcem Crkvina-Kornica-Donja Slatina.

Saobraćaj je normalizovan jutros oko 4.00 časa, nakon bezbjednog uklanjanja cisterne sa gasom.

Tužilac nadležnog tužilaštva u Doboju naložio je preduzimanje svih potrebnih radnji radi utvrđivanja tačnih uzroka ove teške saobraćajne nesreće.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Aleksandar Vulin: Za rat dovoljna jedna budala

“Ljudi koji vode Prištinu su velike kukavice, a od njih možete sve da očekujete”, kazao je Vulin. Ministar unutrašnjih poslova...

Možda vas zanima i ovo