Srijeda, 21 travnja, 2021

Tragičan kraj potrage: Pronađeno tijelo dječaka iz Nevesinja

Nemojte propustiti

Beživotno tijelo pronađeno je u jezeru Alagovac i riječ je o nestalom dječaku Vukašinu Samardžiji, potvrđeno nam je iz PU Trebinje.

Poslednji put je dječak je viđen jučer u 15.30 sati. U potragu za njim bili su uključeni Helikopterski servis Republike Srpske sa dva helikoptera, dronovi Republičke uprave Civilne zaštite, pripadnici Gorske službe spasavanja iz cijele BiH sa psima tragačima, policija, civilna zaštita, vatrogasci, planinari, lovci, rodbina i građani Nevesinja, piše Avaz.ba.

Podsjetimo, potraga za nestalim dječakom Vukašinom Samardžijom nastavljena je jutros, nakon što traganje tokom jučerašnjeg dana i prethodne noći nije donijelo nikakve rezultate. Jučer je pretraživan teren Nevesinjskog polja od Bojišta do Krekova i Plužina i nisu pronađeni tragovi koji bi se pouzdano mogli dovesti u vezu sa dječakom. I informacije da je dječak viđen na tom području pokazale su se kao netačne.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Inicijativa Denisa Bećirovića: Hoće li općine zabraniti glorificiranje Ante Pavelića i Draže Mihailovića?

Bećirović u inicijativi, piše Klix.ba, poziva da se to uradi u interesu izgradnje mira, tolerancije, povjerenja, međusobnog poštivanja i...

Možda vas zanima i ovo