Srijeda, 21 travnja, 2021

Tragična saobraćajna nesreća u Bošnjacima: Smrtno stradala šestogodišnja djevojčica

Nemojte propustiti

U teškoj saobaćajnoj nesreći u Bošnjacima kod Županje (Hrvatska) u utorak nešto prije 18 sati smrtno je stradala 6-godišnja djevojčica u koju je udario kombi HEP-a.

hitna-pomoc-1Nesreća se dogodila u Strossmayerovoj ulici, u trenutku kada je djevojčica pretrčavala cestu, i to navodno na mjestu koje nije obilježeno pješačkim prijelazom. Kako neslužbeno doznajemo ona se skupa s drugom djecom igrala ispred restorana u kojem su bile priređene karmine nakon pogreba njezine prabake i gdje su se okupili obitelj, rodbina i prijatelji, javlja Slobodna Dalmacija

U jednom trenutku curica je, iz sada nepoznatog razloga, krenula pretrčati cestu na drugu stranu ulice, a tada je naišao kombi koji ju je na mjestu usmrtio.

Strossmayerova je inače praktički glavna ulica u Bošnjacima i iznimno je prometna. U tijeku je uviđaj na mjestu nesreće kojeg vodi zamjenik županijskog državnog odvjetnika Vlatko Miljković, a više pojedinosti ove velike tragedije znat će se po okončanju uviđaja.

(Bh-index/Slobodna Dalmacija)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Inicijativa Denisa Bećirovića: Hoće li općine zabraniti glorificiranje Ante Pavelića i Draže Mihailovića?

Bećirović u inicijativi, piše Klix.ba, poziva da se to uradi u interesu izgradnje mira, tolerancije, povjerenja, međusobnog poštivanja i...

Možda vas zanima i ovo