Subota, 22 siječnja, 2022

Tragična sudbina navijača Sarajeva: doživio infarkt i umro

Nemojte propustiti

Slavlje navijača FK “Sarajevo”, koji su sinoć “pregazili” ekipu “Levskog” na stadionu Asim Ferhatović Hase rezultatom 3:1, zasjenilo je saznanje da je navijač sa istočne tribine stadiona naprasno umro.

Foto: ArhivPrema riječima onih koji su bili u neposrednoj blizini nesretnog mladića usljed rasta tenzija i prevelike količine stresa, momak je doživio težak srčani infarkt koji, nažalost, nije preživio.

“Bio je pored nas i navijao. Već sljedećeg trenutka mu je pozlilo. Ovukli su ga. Malo poslije nas je nazvao drug koji nam je prenio tragičnu vijest”.

Prema onome što se zna mladić je hitno prebačen na CUM bolnice Koševo, ali uz svu pomoć ljekara, spasa mu nije bilo.

– Oko 22.30 sati na CUM je u pratnji policije MUP-a Kantona Sarajevo dovezen J. M. (1978). Pokušana je reanimacija, ali bez uspjeha i zatražena je patološka obdukacija- rekla je za portal “Dnevnog Avaza” Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.

Tigran Elezović, ljekar Hitne pomoći Kantona sarajevo, rekao je za portal “Dnevnog Avaza” da je od kolega saznao za ovaj nesretni događaj, ali da u ovom slučaju nije tražena intervencija Hitne pomoći te da je ovaj momak odmah prevezen na CUM.  

 

(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

Gdje ide novac? Zašto građani ne osjete rekordni rast prikupljenih poreza?

Da imamo jasno postavljene ciljeve, onda mi koristili instrument fiskalne politike i politike dohotka da provedemo prijedloge i ideje...

Možda vas zanima i ovo