Nedjelja, 16 svibnja, 2021

Tragična sudbina navijača Sarajeva: doživio infarkt i umro

Nemojte propustiti

Slavlje navijača FK “Sarajevo”, koji su sinoć “pregazili” ekipu “Levskog” na stadionu Asim Ferhatović Hase rezultatom 3:1, zasjenilo je saznanje da je navijač sa istočne tribine stadiona naprasno umro.

Foto: ArhivPrema riječima onih koji su bili u neposrednoj blizini nesretnog mladića usljed rasta tenzija i prevelike količine stresa, momak je doživio težak srčani infarkt koji, nažalost, nije preživio.

“Bio je pored nas i navijao. Već sljedećeg trenutka mu je pozlilo. Ovukli su ga. Malo poslije nas je nazvao drug koji nam je prenio tragičnu vijest”.

Prema onome što se zna mladić je hitno prebačen na CUM bolnice Koševo, ali uz svu pomoć ljekara, spasa mu nije bilo.

– Oko 22.30 sati na CUM je u pratnji policije MUP-a Kantona Sarajevo dovezen J. M. (1978). Pokušana je reanimacija, ali bez uspjeha i zatražena je patološka obdukacija- rekla je za portal “Dnevnog Avaza” Biljana Jandrić, portparol KCUS-a.

Tigran Elezović, ljekar Hitne pomoći Kantona sarajevo, rekao je za portal “Dnevnog Avaza” da je od kolega saznao za ovaj nesretni događaj, ali da u ovom slučaju nije tražena intervencija Hitne pomoći te da je ovaj momak odmah prevezen na CUM.  

 

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Detalji krvavog pira Mirsada Bajrića: Enisa je prosila, a on je pio, tu noć kad smo čuli pucnjavu nismo znali odakle dolazi

ŽEPČE - Mrtve supružnike pronašao je rođak iz Zavidovića kod kojeg su bila njihova djeca. Pravi horor zatečen je...

Možda vas zanima i ovo