Nedjelja, 2 listopada, 2022

Tragično ugašen mladi život: Emir Fakić (21) poginuo u stravičnom sudaru

Nemojte propustiti

U sarajevskom naselju Kobilja Glava sinoć je oko 19.30 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok su tri osobe zadobile lakše tjelesne povrede.

kobilja_sudar03

Kako je potvrđeno iz MUP-a KS putničko vozilo “Golf 4” podletilo je pod GRAS-ov autobus. Vozač “Golfa”, koji je usljed zadobijenih povreda preminuo, pokušao je preteći kolonu vozila i direktno se zabio u autobus.

Prednji dio automobila je potpuno uništen, a iz smrskanog Golfa izvučen je stradali vozaač koji je podlegao teškim povredama koje je zadobio u ovoj tragičnoj nesreći. Stradalima su prvi pritekli u pomoć žitelji obližnjih kuća.

Nažalost, poginuo je 21-godišnji vozač golfa Emir Fakić, a tri osobe, A.R. (16), V.F. (17) i A.F. (16) zadobile su lakše tjelesne povrede. A.R. ima posjekotinu i kontuziju glave, V.F. također ima posjekotinu, dok je A.F. zadobio frakturu trećeg prsta desne ruke.

Policija je dojavu o nesreći dobila u 19 sati i 35 minuta, a ubrzo nakon dojave o događaju pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) izašli su na lice mjesta kako bi obavili uviđaj, kao i dežurni tužilac Saša Jovanović. Na lice mjesta su upućene i ekipe hitne medicinske pomoći.

Tokom uviđaja, saobraćaj je bio preusmjeren preko Bara.

(Bh-index)

Interesantno za vas

Izdvajamo

CIK BiH ukinuo akreditacije za 52 posmatrača zbog nepravilnosti

Akreditacije za 52 posmatrača su ukinute jer su imenovani u članstvo biračkog odbora. Centralna izborna komisija održala je danas 55....

Možda vas zanima i ovo