Subota, 15 svibnja, 2021

Tragično ugašen mladi život: Emir Fakić (21) poginuo u stravičnom sudaru

Nemojte propustiti

U sarajevskom naselju Kobilja Glava sinoć je oko 19.30 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok su tri osobe zadobile lakše tjelesne povrede.

kobilja_sudar03

Kako je potvrđeno iz MUP-a KS putničko vozilo “Golf 4” podletilo je pod GRAS-ov autobus. Vozač “Golfa”, koji je usljed zadobijenih povreda preminuo, pokušao je preteći kolonu vozila i direktno se zabio u autobus.

Prednji dio automobila je potpuno uništen, a iz smrskanog Golfa izvučen je stradali vozaač koji je podlegao teškim povredama koje je zadobio u ovoj tragičnoj nesreći. Stradalima su prvi pritekli u pomoć žitelji obližnjih kuća.

Nažalost, poginuo je 21-godišnji vozač golfa Emir Fakić, a tri osobe, A.R. (16), V.F. (17) i A.F. (16) zadobile su lakše tjelesne povrede. A.R. ima posjekotinu i kontuziju glave, V.F. također ima posjekotinu, dok je A.F. zadobio frakturu trećeg prsta desne ruke.

Policija je dojavu o nesreći dobila u 19 sati i 35 minuta, a ubrzo nakon dojave o događaju pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) izašli su na lice mjesta kako bi obavili uviđaj, kao i dežurni tužilac Saša Jovanović. Na lice mjesta su upućene i ekipe hitne medicinske pomoći.

Tokom uviđaja, saobraćaj je bio preusmjeren preko Bara.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo