Srijeda, 23 lipnja, 2021

Tragovi točkova otkrili stravičnu istinu: Ronioci na dubini od 8 metara pronašli “golf” i beživotno tijelo u njemu

Nemojte propustiti

Foto: Jutarnji list
Foto: Jutarnji list

Hrvatska – U kanalu Hidroelektrane Čakovec u visini mjesta Orehovica u Međimurju prijepodne je pronađen lični automobil u kojem se nalazila mrtva muška osoba.

Prema neslužbenim informacijama, u kanalu na dubini od oko 8 metara pronađen je automobil varaždinskih registarskih oznaka u kojem se nalazilo mrtvo tijelo starijeg muškarca.

U međimurskoj policiji potvrdili su nam da ih je jučer poslijepodne jedan vozač koji je prolazio tom dionicom obavijestio da je primjetio tragove automobila koji vode prema kanalu.

U večernjim satima nije bilo moguće provesti potragu koja je nastavljena danas prijepodne kada su ronioci na dubini od oko 8 metara uočili vozilo u kojem su pronašli i mrtvo tijelo, javlja zagrabački Jutarnji list

Međimurski su policajci prema registarskim oznakama vozila utvrdili da ono pripada muškarcu s varaždinskog područja no još se uvijek utvrđuje identitet osobe koja se nalazila u vozilu.

Policija utvrđuje identitet poginulog vozača i okolnosti njegove pogibije.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Draško Stanivuković: Benjamina Karić je svojim dolaskom pokazala koliko cijeni Banja Luku

Stanivuković je na svojoj Facebook stranici napisao da su pokazali sve ljepote Banja Luke. Gradonačelnica Sarajeva i gradonačelnik Banje Luke,...

Možda vas zanima i ovo