Ponedjeljak, 27 rujna, 2021

Trajalo je samo jedan dan: Poznati bh. novinar Adi Bebanić diskvalifikovan iz reality showa Zadruga, morat će platiti kaznu od 50.000 eura

Nemojte propustiti

Adi Bebanić, novinar koji je domaću javnost iznenadio objavom da je dao otkaz na televiziji na kojoj je radio i odlučio da učestvuje u Zadruzi, reality emisiji koja je tema mnogih rasprava zbog izuzetno eksplicitnih sadržaja, diskvalifikovan je iz takmičenja.

Bebaniću je jučer pozlilo tokom boravka u kući. Nakon što je imao napad panike, iz bolnice se nije vratio u reality takmičenje.

Produkcija takmičenja ga je diskvalifikovala najavila tužbu tešku 50.000 eura zbog neopravdanog prestanka učestvovanja u emisiji.

“Zadrugari, s obzirom na to da je Adi pobjegao samoinicijativno, odlučivši da se iz bolnice ne vrati u Zadrugu, iako su svi nalazi pokazali da je potpuno zdrav, ovim vas obavještavamo da je diskvalifikovan. RTV Pink će tužiti Adija i potraživat će na sudu, prema ugovoru koji je potpisao, 50.000 eura”, stajalo je u pismu Zadrugarima s kojim je Bebanić proveo manje od jednog dana.

Adi Bebanić svoj je ulazak u reality show najavio riječima:

‘Znam da nisam normalan, ali život je da se živi. Gledamo se od subote u Zadruzi. Budite mi podrška. Voli vas Adi’.

Očito mu je trebalo jako malo vremena da shvati da je pogriješio.

Mnogi stručnjaci smatraju da bi Zadruga kao i konkurentski show Parovi trebao biti potpuno zabranjen zbog gnusnih psovki, tuča, nacionalističkih ispada i seksualno eksplicitnih sadržaja.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Pitanja koja postavljaju popisivači u Hrvatskoj šokirala sve

"Triput sam prošao popisni upitnik uvjeren kako su mi neka pitanja promakla", govori Splićanin koji se brine o sinu...

Možda vas zanima i ovo