Utorak, 26 listopada, 2021

Traži oca djeteta preko Fejsa i poručuje mu: Samo mi se javi!

Nemojte propustiti

2bad84b2430851a4f90d5bb8decae264

Bianca Fazey (25), kojoj su 2011. liječnici rekli da ne može zatrudnjeti, imala je u aprilu 2014. avanturu s nepoznatim muškarcem nakon koje je ostala trudna…

Nedugo potom otkrila je da je trudna. Unatoč dijagnozi policističnog sindroma jajnika, Bianca je rodila dječaka, a njegova oca odlučila je pronaći preko britanskog internetskog oglasnika Gumtree.

Nije joj pošlo za rukom iako je čak pet mjeseci pokušavala doznati bilo što o svom kratkoročnom ljubavniku o kojem jedino zna to da se zove Jeremy, da je u dvadesetim godinama i da živi u Morleyju, predgrađu Pertha.

Nakon drame koju je proživjela prilikom poroda, kad je njen mali sinčić Logan umalo preminuo, Bianca se okrenula društvenim mrežama i ponovno aktivirala potragu za Jeremyjem. Iako su je neki korisnici Facebooka optužili da sve to čini samo zbog novca, Biancu to ne brine:

– Ne mogu vjerovati kako su me neki ljudi brzo spremni označiti kao lošu majku. Da, i dalje tražim Loganova oca i mislim da nikad neću prestati. Voljela bih ga jednog dana vidjeti, jednoga dana vjerojatno bi i Logan volio vidjeti svoga oca. Ne očekujem da Jeremy dođe ovdje, ali voljela bih da mi se bar javi – kaže Bianca.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Cvijanović poslala žestoku poruku Izetbegoviću: “On želi muslimansku državu”

"Da je Izetbegović sposoban za suživot on bi umjesto što prijeti ratom, sjedio sa drugima i razgovarao kako i...

Možda vas zanima i ovo