Petak, 24 ožujka, 2023

Tražite posao iz snova, ove uslove morate ispuniti! Intervjui 14. septembra u Sarajevu

Nemojte propustiti

“Svijet sutra može biti tvoje radno mjesto. Moći ćeš živjeti u dinamičnom Dubaiju i putovati po svijetu s kolegama iz 130 zemalja, pritom zarađujući primamljivu platu i gradeći karijeru u jednoj od najbrže rastućih aviokompanija”, ističe se u danas objavljenom oglasu, prenosi Seebiz.net

Emirates grupacija objavila je danas oglas u kojem obavještava da će se 14. septembra ove godine u Sarajevu održati razgovori sa kandidatima za posao u ovoj renomiranoj kompaniji sa sjedištem u Dubaiju.

Riječ je, naime, o zapošljavanju kabinskog osoblja, a u tekstu oglasa zainteresirani se napominju da svoje prijave trebaju poslati najkasnije do pomenutog datuma. Dodaje se kako će preliminarni izbor kandidata biti proveden u saradnji s agencijom Global Vision.

“Svijet sutra može biti tvoje radno mjesto. Moći ćeš živjeti u dinamičnom Dubaiju i putovati po svijetu s kolegama iz 130 zemalja, pritom zarađujući primamljivu platu i gradeći karijeru u jednoj od najbrže rastućih aviokompanija”, ističe se u oglasu.

Među uslovima koje kandidati moraju ispunjavati ističe se starosna dob od najmanje 21 godine, sposobnost da se rukom dohvati do visine od 212 centimetara (stojeći na nožnim prstima), završena srednja škola i snažno izražena vještina rješavanja stresnih situacija. Također, od kandidata se očekuje i odlično poznavanje engleskog jezika (u govoru i pismu), a poželjno je i poznavanje drugih stranih jezika.

Nadalje, zdravstveno stanje kandidata mora odgovarati zahtjevima za rad u timu kabinskog osoblja, a očekuje se i osoba pozitivnih stavova, sposobna izvrsno odgovoriti zadacima u timskom okruženju, koji podrazumijevaju i kontakt s ljudima iz različitih kultura.

Prijave je moguće poslati putem ovog linka.

O Emirates Group

Grupacija Emirates, sa sjedištem u Dubaiju, bilježi prihode od oko 18,4 milijarde i zapošljava preko 50.000 ljudi. Grupacija se sastoji od “dnata” – jednog od najvećih pružatelja usluga u zračnom prometu, te “Emirates airline” – brzorastućeg i nagrađivanog međunarodnog avioprijevoznika. Trenutno Emirates leti do preko 125 destinacija na šest kontinenata modernom flotom od 180 letjelica.

Zaposlenici Emirates grupacije dolaze iz više od 160 država svijeta, primaju plate oslobođene plaćanja poreza uz brojne druge pogodnosti koje pruža život u modernom kozmopolitskom gradu kakav je Dubai, a pruža im se i mogućnost napredovanja u karijeri.

Foto: Seebiz.net
Foto: Seebiz.net

Izvor: Seebiz.net

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ambasada SAD: Očajnički potezi Dodika, još jedan korak ka izolaciji

- Dodikovo sve veće odbacivanje dugogodišnjih partnera Bosne i Hercegovine i prihvatanje autoritarnih lidera nanosi štetu RS - poručuju Američka...

Možda vas zanima i ovo