Srijeda, 12 svibnja, 2021

Tri desetke i jedna devetka: Presjednik Srbije Aleksandar Vučić završio prvi semestar pa se pohvalio ocjenama na Instagramu

Nemojte propustiti

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio se danas da je završio prvi semestar na Visokoj sportskoj školi i to sa četiri položena ispita, od čega su tri desetke i jedna devetka.

Vučić je na društvenim mrežama okačio svoju sliku sa indeksom, u kojem se vide ocjene. Otkrio je kako je prvi semestar na Visokoj sportskoj školi završio sa četiri položena ispita.

“Kao što vidite, dobio sam tri desetke i jednu devetku i žao mi je što nisam mogao da se borim i za četvrtu desetku, jer uslov za dobijanje najviše ocene je prisustvo praktičnim vežbama, za šta, ipak, nisam imao vremena. Nije mi žao, to vreme sam iskoristio da pomognem našoj Vladi kako bismo što brže nabavili vakcine za građane Srbije” napisao je predsjednik Srbije na instagram profilu.

Foto: Instagram

Podsjetimo, predsjednik Srbije se u julu prošle godine pohvalio da je upisao Visoku sportsku školu i da je po drugi put u životu student. Od tada na zvaničnom Instagram nalogu “Budućnost Srbije” povremeno objavljuje detalje iz svog studentskog života.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Možda vas zanima i ovo