Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021

Tri najpoželjnije žene u horoskopu

Nemojte propustiti

Ako je vaša ljepša polovina jedan od ova tri znaka u horoskopu, imate sreće.

Lav

Ona će pretvoriti vaš život u najljepšu ljubavnu priču, oplemeniće vašu dušu i otvoriće vam nove poglede na život, o kakvim niste ni sanjali. Kao djevojka i supruga ona će biti dragulj koji ćete rado pokazivati, ali i ljubomorno čuvati od pogleda drugih jer njena veličanstvenost nema premca.

Obožavaćete je, oslanjati se na nju, jer ona je ta koja nikada ne zaboravlja na emocije i potrebe svog izabranika. Ona je vaš životni saputnik, prijatelj, saborac u ljubavi i neprilikama, osoba bez koje nećete moći da zamislite nijedan dan.

I sami ćete shvatiti da vas niko neće iskrenije i realnije voljeti od nje, jer njeno srce je iskreno, nesebično i smjelo, a njen lik, tijelo, pogled i glas biće vaša duševna hrana i droga.

Od vas će očekivati da budete iskreni i svoji, da pazite na nju i da je volite, podjednako nesebično i iskreno jer samo ona to zaslužuje. Ni u jednoj sferi života nećete imati toliko zadovoljstva nego u ljubavi sa njom. Ona je jedina osoba zbog koje možete slobodno ostaviti sve čime se trenutno bavite i slijepo poći sa njom u nepoznato. Sa njom ćete se više puta u životu preispitivati da li je uopšte zaslužujete, a tada nemojte smetnuti sa uma da ovakvu blagost i ljepotu ipak trebate i da zaslužite i nagradite.

Da li stvarno mislite da ovakvo savršenstvo dolazi bez cijene?

Strijelac

U svačijoj životnoj priči postoje događaji koji se pamte cijelog života, a dan kada prvi budete put poljubili ovu vatrenu kraljicu ledenog pogleda, biće to jedno od vaših najdražih sjećanja. Ukoliko ste imali sreće da vas žena u znaku Strijelca odabere i zavoli, na pola puta ste do raja.

Donijeće vam toliko uzbuđenja i pozitivne energije, da će vam trebati tri života da sve to potrošite. Ispuniće vaš život srećom, ljubavlju i snagom, a njen vispren um i beskrajna kreativnost doneće potpuno novu svježinu u zajedničkom životu i poslovima. Savršen spoj ljubavnice i prijatelja, ovo divno i odano biće sjajan uzor djeci koju će voljeti kao samog boga.

Od muškarca traži naklonost, nježnost, posvećenost i povjerenje, ali i spremnost da u svakom trenutku sa punim razumijevanjem za njen avanturistički duh otplovite u neku bajkovitu pustolovinu. Ona će iz vašeg život zauvijek odagnati negativne misli, pesimizam i dosadu, a vas će bodriti i beskrajno voljeti.

Nemojte nikada stati na put njenom duhu i gušiti njenu energiju, jer to je suština njene ličnosti, a ona će vam biti iskreno zahvalna.

Rak

Račica je jedinstveno i neponovljivo dobro biće, odana i privržena, dama za primjer. Ona će u vašem životu potpuno promijeniti zakone fizike i okrenuće vaš život naopačke. Ona je u stanju da od bilo koje kuće napravi dom i pruži vam iskrenu toplinu u svakom aspektu života.

U krevetu je u isto vrijeme nježna, snažna, senualna, neukrotiva i nepredvidiva. Njene poljupce svo zlato ovog svijeta ne može da kupi. Njena iskrena duša traži osobu koja zna da voli i koja će znati da razumije njene tihe uzdahe. Muškarca koji će joj pružiti podršku i boriti se uz nju u svim bitkama. Zauzvrat pružiće vam cijelo svoje biće, proćiće sa vama kroz raj i pakao ako bude potrebno.

Savršena supruga, brižna i dobra majka, ona plijeni svojim urođenim šarmom koji nosi poput prave dame, prirodno i spontano.

Ona je vrijedna i svestrana, za sebe priželjkuje muškarca koji će biti jak i odlučan, ali i brižan i odgovoran.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sarajevo: Za dva dana utrošeno samo 4.100 vakcina, a toliko je bilo planirano po jednom danu

Iako se očekivalo da će odziv građana biti daleko veći, naročito zbog kritika vlastima što nema vakcina i sporog...

Možda vas zanima i ovo