Četvrtak, 24 lipnja, 2021

Tri pljačke u jednom danu: Na ulici napadnuto i opljačkano troje Banjalučana!

Nemojte propustiti

Ilustracija
Ilustracija

U centru Banjaluke opljačkana su tri lica, od kojih je ukradeno ukupno 2.100 KM, potvrđeno je Srni u banjalučkom Centru javne bezbjednosti /CJB/.

Sve tri pljačke dogodile su se juče, a policija radi na rasvjetljavanju krivičnih djela i traga za počiniocima.

Nepoznati počinilac je sinoć oko 21.00 čas u Ulici Meše Selimovića u Banjaluci prišao s leđa jednoj Banjalučanki, gurnuo je, nakon čega je ona pala, a zatim joj je oteo torbicu u kojoj su bila dokumenta i 350 KM.

Oko 10.00 časova na Trgu Krajine u centru Banjaluke kradljivac je od jedne žene ukrao novčanik u kojem je bilo 150 KM, dokumenta, bankovno karticu i kod za karticu. Kradljivac je nakon toga sa bankomata skinuo sa računa ove Banjalučanke 1.000 KM.

U Ulici Veselina Maslaše u Banjaluci oko 10.30 časova nepoznati počinilac je od jednog Banjalučanina ukrao novčanik u kojem je bilo 100 KM, dokumenta i bankovna kartica sa kodom, nakon čega je sa bankomata podigao 500 KM.

CJB Banjaluka skreće pažnju građanima da čuvaju brojeve pin kodova odvojeno od bankovnih kartica, da bi, u slučaju krađe kartice, spriječili podizanje novca sa bankomata.

(Srna)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Odluka Vlade susjedne države: Besplatan PCR test za sve turiste koji dođu u Crnu Goru

Testiranje PCR potrebno je zakazati najmanje 72h prije povratka turiste u svoju zemlju, navode iz MEK, uz apel hotelijerima...

Možda vas zanima i ovo