Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Tri ubistva u 20 dana: Djelo profesionalaca i malo dokaza

Nemojte propustiti

U samo dvadeset dana na području Banja Luke i Gradiške dogodila su se tri ubojstva. Zajednička im je – profesionalna egzekucija i mali broj dokaza. Za sada su sve ove istrage otvorene i na njima se intenzivno radi, potvrđeno je “Novostima” u policiji RS.

Posljednja od tri likvidacije je ona Milana Vujičića (39), zvanog Vujke, koji je ubijen u sačeškuši u subotu ujutru ispred kafića “Casper”. U njega je ispucan rafal iz “kalašnjikova”. Vujke je važio za jednog od najžešćih momaka u Gradišci i odranije je bio poznat policiji. Policija je pronašla opuške od cigareta na mjestu gdje je ubijen i to je jedan od ključnih dokaza, jer se pretpostavlja da pripadaju ubojici.

Desetak dana prije ovog zločina, u Banja Luci je ubijen Nebojša Čubrilović, narko-diler iz Slovenije. Bez svjedoka, ubojica je u sačekuši izrešetao Čubrilovića dok je ulazio u kuću gdje je stanovao. Treće ubojstvo oko kojeg policija još nema konkretnih dokaza i uhićenja je ubojstvo Rade Dojčinović (60) od 19. rujna ove godine. Nesretna žena je ubijena ispred svoje kuće u selu Jošikova Voda. Ubojica je isplanirao do detalja ubojstvo jer je prije zločina ugasio struju na kući kako nadzorne kamere ne bi ništa snimile.

Nakon zločina ubojica je od nje ukrao novčanik. Ali, policija istražuje je li ovo namjerno urađeno da istraga skrene u drugom pravcu kako bi se odmah posumnjalo na koristoljublje.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir prošao pola Evrope pa doživio neugodnost u Kozarskoj Dubici: Policajci mu zaplijenili automobil jer je navodno bio na Interpolovoj listi

Terzići su, kako tvrde, stupili u kontakt s danskom policijom, čiji su pripadnici nakon kratke provjere na engleskom jeziku...

Možda vas zanima i ovo