Utorak, 27 srpnja, 2021

Trikovi pomoću koji ćete imati više lajkova i komentara na Instagramu

Nemojte propustiti

Ukoliko ste ponekad jednostavno neodlučni koji Instagram filter upotrebiti, niste sami, a naučnici sada imaju informaciju koja bi vam mogla pomoći.

Čak 27 filtera za fotografije i veliki broj opcija za uređivanje naprosto je previše, a istraživači laboratorija Yahoo i Georgia Tech sada znaju šta tačno treba da upotrebite kako biste dobili najbolji rezultat.

Upotreba filtera na fotografiji povećava mogućnost pregleda za 21 odsto, kao i mogućnost komentarisanja za 45 odsto, tvrde istraživači.

Oni kažu kako veći kontrast, ekspozicija i “toplota” gotovo po pravilu privlače veći broj zainteresovanih korisnika Instagrama. Takođe, dodavanje opcije “Aged” ima pozitivan uticaj, kao i opcija “Negative”.

S druge strane, “Saturation” ili zasićenje fotografije smanjuje broj komentara i ljudi koji fotografiju smatraju privlačnom.

Do ovih informacija istraživači su došli intervjuisanjem 15 korisnika Instagrama i Flickra, i pregledanjem hiljada njihovih objavljenih fotografija.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo