Srijeda, 12 svibnja, 2021

Trivić o republici BiH: Izjava Draška Stanivukovića je lapsus onog ko se iznenad našao na funkciji

Nemojte propustiti

Gradonačelnik Banjaluke za beogradsku televiziju rekao je da priznaje republiku BiH koja se sastoji od dva entiteta i da to ne dovodi u pitanje

Potpredsjednik Organizacije starješina Vojske Republike Srpske (VRS) Mirko Trivić smatra da je, nedavna izjava banjalučkog gradonačelnika Draška Stanivukovića da priznaje republiku BiH, lapsus mladog čovjeka koji se iznenada našao na visokoj funkciji, a još nije u stanju da razlikuje ustaljene termine ili organizaciju zemlje.

Trivić je u izjavi novinarima u Banjaluci rekao da mladi ponekad daju sebi za pravo da time što se nađu na funkciji mogu da razmatraju stanje u državi.

– To će prije biti posljedica onoga što prvo radno mjesto nekome može biti i ministarsko. Mlad čovek zaključuje da time što je završio fakultet može da mijenja svijet. Možda je to više posljedica, nego što je zla namjera – smatra Trivić.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković za beogradsku televiziju K1 rekao je da priznaje republiku BiH koja se sastoji od dva entiteta i da to ne dovodi u pitanje.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Možda vas zanima i ovo