Subota, 4 prosinca, 2021

Trogodišnjak misteriozno nestao iz sobe dok je spavao, stotine policajaca traga za njim!

Nemojte propustiti

Foto: Agencije
Foto: Agencije

Širom Velike Britanije u toku je potraga za trogodišnjakom Mikaelom Kularom, koga niko nije vidio još od srijede.

Veliki broj policajaca, obalna straža, helikopteri i psi tragači uključili su se proteklih nekoliko dana u veliku potragu za Mikaelom koga je majka u svom domu u Edinburgu posljednji put vidjela u srijedu uveče, kada mu je poželjela laku noć. Sutradan, oko 7:15 ujutru nije ga više bilo u krevetu, pa je nestanak prijavila policiji.

Iz policije kažu da za dječakom traga na stotine policajaca i da su, kako vrijeme prolazi, sve zabtinutiji.

Iz sobe koju je dijelio sa sestrom bliznakinjom, koja u noći njegovog nestanka nije tu spavala, nestale su njegova jakna i cipele pa se sumnja da je možda sam izašao.

Potraga se iz Edinburga proširila na cijelu Veliku Britaniju, pregledaju se snimci nadzornih kamera, a iako za sada nema informacija o njegovom nestanku, u policiji ne isključuju mogućnost da je otet.

Porodica malog Mikaela sve vrijeme, u poptunosti, sarađuje sa policijom, a za javnost su otvorene posebne telefonske linije kako bi građani mogli da dojave ukoliko raspolažu bilo kakvom informacijom.

Do sada se javilo njih više stotina.

Izvor: 24sata.rs

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo