Ponedjeljak, 25 listopada, 2021

Trump: Raspoloženje u Bijeloj kući je “fantastično”

Nemojte propustiti

Američki predsjednik Donald Trump izjavio je da je raspoloženje u Bijeloj kući “fantastično” uprkos intenzivnoj istrazi navoda o kontaktima njegovog predizbornog tima s Rusijom.

Donald Trump

On je kazao Reutersu da njegova administracija “divno funkcionira”.

Predsjednik je također branio svog sina, za koga se ispostavilo da se sastajao s ruskom advokaticom tokom predizborne kampanje.

Američki mediji opisali su situaciju u Bijeloj kući kao haotičnu nakon izbijanja navoda o Trumpovom sinu, dok ju je saveznik američkog predsjednika nazvao “uraganom pete kategorije”, javio je Washington Post.

Donald Trump mlađi sastao se s Natalijom Veselnickajom vjerujući da ona posjeduje informaciju koja bi nanijela štetu suparnici njegovog oca, Hillary Clinton.

Trump mlađi izjavio je za Fox News da je sastanak bio “tako bezvrijedan” i da je “protraćio 20 minuta”, ali je priznao da se trebao ponašati drugačije.

Kritičari tvrde kako je moguće da je on prekršio savezni zakon.

Američki predsjednik trenutno je u posjeti Parizu, gdje će prisustvovati ceremoniji obilježavanja Dana Bastille, prenosi BBC.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Diana Jović-Cvjetinović uhapšena zbog pokušaja otmice direktora DNS-a; Motiv bi mogao biti njihov spor zbog pola miliona KM

Diana Jović-Cvetinović iz Bijeljine, koja je uhapšena zbog pokušaja otmice poznatog advokata Miloša Stevanovića, s njim je već duže...

Možda vas zanima i ovo