Nedjelja, 18 travnja, 2021

Tuga do neba: Preminula Adna Ibrahimović, bivša studentica Poljoprivrednog fakulteta i nositeljica srebrene značke

Autor:Redakcija

Nemojte propustiti

– Pored velikog doprinosa u radu Asocijacije studenata, Adna je bila najbolji student u svojoj generaciji te nosilac univerzitetskog priznanja srebrena značka. Stoga, cijenimo da ovo ujedno predstavlja i veliki gubitak za našu zajednicu i društvo, našu struku i nauku – poručili su iz Asocijacija studenata Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu.

Domaću javnost jučer je potresla vijest o smrti Adne Ibrahimović, bivše studentice Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu i najbolje studentice u generaciji.

Povodom smrti bivše studentice i kolegice, na Facebooku se jučer oglasila Asocijacija studenata Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu.

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

– Danas nas je sve potresla vijest o iznenadnoj smrti kolegice, bivše studentice Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta, dugogodišnje aktivne članice Asocijacije i mnogima drage prijateljice – naše Adne Ibrahimović.

Adna je s nama dijelila sreću i tugu, nade i brige, uspjehe i razočarenja, kao i vrijeme između ispita tokom tri godine studiranja na prvom ciklusu studija prehrambenih tehnologija. Bila je brižna osoba, uvijek spremna pružiti podršku, toplu riječ, savjet i prijateljski zagrljaj.

Pored velikog doprinosa u radu Asocijacije studenata, Adna je bila najbolji student u svojoj generaciji te nosilac univerzitetskog priznanja srebrena značka. Stoga, cijenimo da ovo ujedno predstavlja i veliki gubitak za našu zajednicu i društvo, našu struku i nauku.

Pogođeni tugom izražavamo iskreno saučešće porodici i prijateljima.

Zauvijek u našim srcima, stoji u objavi Asocijacije studenata Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu.

Danas nas je sve potresla vijest o iznenadnoj smrti kolegice, bivše studentice Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta,…

Posted by ASPPF – Asocijacija studenata Poljoprivredno – prehrambenog fakulteta on Wednesday, 24 March 2021

Više s weba

loading...

Izdvajamo

I Grlić Radman osudio Janšin non paper: “Hrvatska se protivi bilo kakvom prekrajanju granica”

Hrvatska ne bježi od otvorenih pitanja koje ima u odnosima s Bosnom i Hercegovinom i želi ih riješiti baš...

Možda vas zanima i ovo