Subota, 17 travnja, 2021

Tuga: Preminula 29-godišnja porodilja koja je bila zaražena koronavirusom

Nemojte propustiti

SRBIJA – Dvije trudnice su bile na intenzivnoj njezi zbog komplikacija izazvanih koronavirusom. Ljekari su odmah odlučili da ih prebace u salu i urade prijevremeni carski rez, nakon čega su porodilje priključene na respirator.

U Kliničko-bolničkom centru Dr Dragiša Mišović u Beogradu preminula je 29-godišnja porodilja koja je bila zaražena koronavirusom, gdje je bila hospitalizirana zbog ove bolesti.

Ona je jedna od dvije trudnice koje su, krajem prošle sedmice, hitno morale da se porode carskim rezom zbog teškog stanja uzrokovanog koronavirusom, piše Blic.

Obje trudnice su bile na intenzivnoj njezi zbog komplikacija izazvanih koronavirusom. Ljekari su odmah odlučili da ih prebace u salu i urade prijevremeni carski rez, nakon čega su porodilje priključene na respirator.

Na svijet su došli djevojčica i dječak koji su odmah testirani na koronavirus. Oba testa su bila negativna. Bebe su u dobrom stanju, a jedna od porodilja je nažalost, izgubila bitku s koronavirusom.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Severina poslije 17 godina progovorila o intimnom snimku o kojem je brujao cijeli region: Nisam izlazila iz kuće 6 mjeseci, to je bio šok

Pjevačica Severina Kojić našla se u jeku medijske pažnje 2004. godine kada je u javnost isplivao njen intimni snimak. Kaže...

Možda vas zanima i ovo