Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Tuga u šok-sobi: Milena Dravić plače nad Draganovom posteljom…

Nemojte propustiti

Stanje slavnog jugoslovenskog i srpskog glumca Dragana Nikolića (72), koji je smješten u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije zbog problema s crijevima, i dalje je nepromijenjeno- piše Kurir.rs

Čuveni Flojd još je na intenzivnoj njezi u šok-sobi, a supruga Milena Dravić je sve vrijeme uz svog životnog saputnika.

– Iako je posjeta ograničena, glumica uz posebnu dozvolu ljekara provodi sate i sate pored Draganove postelje. Sve lakše podnose kad su zajedno, ali ona mora da ide kući da prespava.

Nikolić je juče pre nego što se ona vratila nekoliko puta u toku dana pitao kad će Milena doći jer hoće da je vidi – otkriva izvor blizak paru i dodaje:

– Inače, Milena je veoma uplašena za njega. Ne prestaje da plače, a odbija da uzme lekove za smirenje. Neprestano je uz Dragana i do kasno u noć mu pravi društvo. Desi se i da zadrema pored njega, ali joj onda savetuju da ode kući da se bar malo odmori – zaključuje naš sagovornik.

Kako saznajemo, glumac se uprkos svemu dobro drži i podnosi terapiju koju su mu ljekari prepisali, a juče su mu rađena i dodatna snimanja.

– Gaga pokušava da smiri suprugu i govori joj da će sve biti u redu, dok mu ljekari daju sedative kako bi mu ublažili jake bolove.

Milena Dravić juče nije bila u stanju da priča za medije.

Naša ekipa je razgovarala s nekoliko bliskih prijatelja popularnog glumca koji poštuju njegovu molbu da ne govore za javnost o njegovom zdravstvenom stanju.

Oglasit će se kad ozdravi

– Dragan i Milena će se obratiti javnosti kad on izađe iz bolnice. Verujemo da će Nikolić iz ove bitke izaći kao pobednik – otkriva za naš list jedan od prijatelja bračnog para Nikolić-Dravić.

Ni iz KCS zvanično nisu mogli da daju izjave.

– Sve informacije koje smemo da dajemo govorimo isključivo članovima porodice. Reći ćemo vam samo jedno – idemo samo polako i guramo. Dajemo sve od sebe da Draganu bude dobro. Njegova supruga Milena je zamolila da nikoga ne puštamo u šok-sobu bez prisustva članova porodice – rekli su za Kurir u Kliničkom centru Srbije.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Koliko treba četveročlanoj porodici? Smještaj u Neumu oko 700, u Makarskoj oko 1.000 KM više

Cijene koje smo izdvojili, valja napomenuti, nisu strogo zacementirane, smještaj, piće i hranu moguće je pronaći i po povoljnijim,...

Možda vas zanima i ovo