Srijeda, 22 ožujka, 2023

Tuga u Srbiji: Sahranjena majka koja je pokušavala da zaustavi kolica sa djetetom pa pala pod kamion

Nemojte propustiti

Iako se vozač kretao sporo, nije uspio da na vrijeme zakoči i pored povika mještana koji su nesreću posmatrali iz obližnjih lokala.

Lidija Rajović sahranjena je u nedjelju, 26. februara na groblju u Lučanima nakon što je tragično izgubila život u saobraćajno nesreći.

Stotine ljudi, rodbine, prijatelja, komšija i kolega došlo je na posljednji ispraćaj hrabre majke koja je dala svoj život ako bi spasila sina.

Podsjetimo, tragična nesreća se desila kada je, pod još nerazjašnjenim okolnostima Lidija pala pod točak kamiona koji se kretao u rikverc i pritom vozač nije opazio nesrećnu ženu.

Ona je u tom trenutku bila u društvu svoje majke i šestomjesečnog sina, koga je gurala u kolicima. Najvjerovatnije je da je točkić na kolicima otpao, zbog čega su kolica klecnula, a kako njeno dijete ne bi ispalo, ona je pritrčala, izgubila ravnotežu i pala pravo pod točkove teškog kamiona.

Iako se vozač kretao sporo, nije uspio da na vrijeme zakoči i pored povika mještana koji su nesreću posmatrali iz obližnjih lokala.

Varoš je i dalje u šoku, a posebno njeni roditelji i mlađi brat, kod kojih je Lidija došla u posjetu, i to sa svojim nedavno rođenim sinom.

“Lidijin otac je poznati sportski radnik, a angažovan je u ovdašnjem fudbalskom klubu. Toga dana na poslu je jedva čekao da se završi radno vrijeme da izađe i da se igra sa unukom. Nažalost, dočekala ga je, pred sam kraj smjene, tragična vijest”, kazale su komšije prenosi Blic.

Interesantno za vas

Izdvajamo

U Hrvatskoj optužena dvojica policajaca da su kriminalcima iz BiH, Srbije i Crne Gore za novak dojavljivali ‘potjernice’ i omogućili boravak u EU

Nezakonitosti su se događale od sredine 2019. do juna 2022. Protiv dvojice hrvatskih graničnih policajaca podignuta je optužnica zbog sumnje...

Možda vas zanima i ovo