Utorak, 21 rujna, 2021

Turčin sinu dao ime Messi

Nemojte propustiti

Bračni par iz Turske Rafet i Nurgul Cecen svojoj su novorođnoj bebi nadjenuli ime ”Ali Umut Messi” po poznatom fudbaleru Barcelone Lionel Messiju, javlja dopisnik agencije Anadolija.

Ali_Umut_Messi_anadolija_488578234

Turčin Rafet Cecen je izjavio da mnogo voli fudbal, te da prema Messiju gaji nemjerljive simpatije zbog čega je i odlučio da sinu nadjene ime tog argentinskog fudbalskog majstora.

“Kada sam dobio sina odmah sam odlučio dati mu ime po poznatom fudbaleru koji na terenu pokazuje dobru tehniku, preglednost u igri, kreativnost i otmjenost. Pratim Messija od prvog dana nakon što je stigao u Barcelonu i ne propuštam njegove utakmice. Sinu sam dao ime Ali Umut Messi jer mislim da je Messi fudbaler o kakvom sam uvijek maštao i kakvom sam se uvijek divio”, kazao je Rafet.

Napominje da je, nakon što je sinu dao ime Messi, od porodice i komšija dobio pozitivne reakcije i riječi pohvale.

Također je dodao da bi volio da i “njegov mali Messi” u budućnosti postane poznat fudbaler kao što je i argentinski Messi.

Njegova je supruga Nurgul Cecen kazala da je bez ikakvog oklijevanja prihvatila ime Messi za njihovog sina, jer je to bila velika želja njenog supruga.

(Anadolija)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sada je sve jasnije: Evo koliko borci moraju imati vojnog, a koliko staža osiguranja, da bi mogli u penziju po novom zakonu

Ovi uvjeti odnose na pripadnike Armije RBiH, HVO-a i policiju. U Domu naroda 30. septembra delegati će raspravljati o Prijedlogu...

Možda vas zanima i ovo