Nedjelja, 14 kolovoza, 2022

Turisti urinirali u fontanu: ‘Može li gore? Dno dna. Bagra obična!’

Nemojte propustiti

Ovaj prizor razljutio je voditeljicu na Radio Dalmaciji Editu Lučić Jelić, koja je na koncu videozapis objavila na svojem profilu na Facebooku.

Prizor muškarca koji urinira u splitsku fontanu razljutio je voditeljicu na Radio Dalmaciji i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

Na društvenim mrežama osvanula je snimka odvratnog prizora koji je nastao u blizini Katedrale svetog Dujma u Splitu. Dvojica muškaraca, vjerojatno stranog državljanstva, stoje nad osvijetljenom fontanom, a jedan od njih u nju urinira.

Takav je prizor razljutio voditeljicu na Radio Dalmaciji Editu Lučić Jelić, koja je na koncu videozapis objavila na svojem profilu na Facebooku.

“Pišate li ovako i u svojoj zemlji? Imate li imalo srama? Ljudi moji, do kada ćemo ovo trpit? Policijoooo di ste?” napisala je uz objavu na Facebooku voditeljica Edita Lučić Jelić.

Njezina objava na društvenim je mrežama izazvala lavinu komentara.

“Užas, mislim da je Split sam kriv što ima ovakve goste”, jedan je od komentara.

“Pa može li gore? Dno dna. Nigdi nikog kad ih tribaš”, napisala je ljutita Splićanka.

“Bagra obična. Ne bi im to palo na pamet u njihovoj zemlji. Ovdje dođu pa misle da mogu sve”, stoji u komentarima uz objavu.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zašto njemački vojnici dolaze u BiH i zbog čega Milorad Dodik u RS-u kreira histeriju

Dolazak njemačkih vojnika, u bh. entitetu Republika Srpska koristi se za sijanje atmosfere straha i spinovanje kako sve to...

Možda vas zanima i ovo