Ponedjeljak, 3 listopada, 2022

Turistički vaučeri koji su bili poništeni, rasprodani za 40 minuta

Nemojte propustiti

“Kupcima želimo ugodan odmor na destinacijama koje su odabrali, a sve građane pozivamo da putuju i istražuju našu lijepu domovinu”, saopćili su iz platforme “OdmoriuBiH”

Putem domaćih platformi “eKupon”, “OdmoriuBiH” i “Citydeal flyfly travel” od prije nekoliko dana su bili dostupni turistički paketi po cijeni umanjenoj za vrijednost vaučera od 200 KM, koje je osigurala Vlada Federacije BiH.

Jutros je od 9 sati na platformi “OdmoriuBiH” bila omogućena kupovina preostalih vaučera koji nisu zadovoljili kriterije te su prvobitno bili poništeni.

Sada su se oglasili i rekli da je program turističkih vaučera zvanično završen.

“Program turističkih vaučera Vlade Federacije BiH je zvanično završen na našoj platformi nakon što su utrošeni i posljednji dostupni vaučeri, koje smo vratili u prodaju jutros u 9 sati, njih ukupno 276.

U periodu od 40 minuta koliko su vaučeri bili dostupni dok nije prodan i posljednji, zabilježili smo ukupno 1008 pokušaja kupovine, a najbržih, najsretnijih i najspretnijih 276 kupaca uspjeli su kupiti pakete uz beneficiju od 200,00 KM.

Pokušaji uplate velikom broju korisnika odbijeni su od strane banaka iz različitih razloga kao što su: postavljeni limit za plaćanje putem interneta, nedovršena 3D secure verifikacija, pogrešno upisan CVV kod, nedovoljan iznos sredstava na kartici i slično.

Molimo sve kupce da za raspoloživost i rezervaciju termina kontaktiraju direktno smještajne subjekte čije su ponude kupili, jer Odmori u BiH tim ne raspolaže podacima o slobodnim kapacitetima naših partnera, a za sva ostala pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Hvala svima na velikom interesovanju. Kupcima želimo ugodan odmor na destinacijama koje su odabrali, a sve građane pozivamo da putuju i istražuju našu lijepu domovinu”, saopćili su.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Tineke Strik: Pozdravljam rezultate izbora u BiH, Schmidt zakomplikovao proces

"Srdačno pozdravljam rezultate jučerašnjih izbora u Bosni i Hercegovini. Čini se da su mnogi građani odbacili etnonacionalističku korumpiranu politiku...

Možda vas zanima i ovo