Subota, 24 srpnja, 2021

Tuzla: Ubadao se nožem pred bankom i Sudom, spasile ga medicinske sestre

Nemojte propustiti

TUZLA – Muškarac s inicijalima M.J. pokušao si je oduzeti život nasred ulice u Tuzli gdje se počeo ubadati nožem po trbuhu. Srećom, u blizini su se našle dvije medicinske sestre koje su mu priskočile upomoć i previle mu rane.

Radi se o Jasni Ćerić, medicinskoj sestri u Domu umirovljenika u Tuzli i njezinoj kolegici Indiri Fejzović–Džafić. Kako su rekle za Faktor.ba, muškarac je hodao nogostupom, govorio nešto nepovezano i nerazumljivo, a onda si je počeo zabijati nož u trbuh. Sve se dogodilo na nogostupu ispred NLB banke, preko puta Županijskog tužiteljstva Tuzlanske županije i Općinskog i Županijskog suda.

“Bile smo u NLB banci, završavale smo neke poslove. Kada smo izašle iz banke, vidjele smo muškarca kako sjedi na žardinjeri. Počeo je govoriti “treba mi puška” i “gdje je Elvir, kako je Elvir”. U jednom trenutnu je ustao, izvadio nož i ranio se četiri puta u predjelu stomaka”, ispričala je Jasna.

Kaže kako su ona i njezina kolegica prišle nesretnom muškarcu te mu sanirale rane na trbuhu.

“U blizini su se nalazili i službenici policije. Rekle smo da smo medicinske sestre i da možemo pomoći muškarcu. Policajci su nam dali sredstva za prvu pomoć. Ubrzo smo previle muškarca, ukazale mu pomoć, a nakon desetak minuta je stigla i hitna pomoć”, objasnila je Jasna.

Ona je rekla kako unesrećeni kod sebe nije imao nikakve dokumente te je medicinskim sestrama rekao da ga zovu “Medeni”. “Osjećamo zadovoljstvo što smo mogle pomoći čovjeku. Jednostavno, imale smo ljudsku, a i profesionalnu obvezu da pomognemo. Vjerojatno bi isto uradile i sve naše kolege”, zaključila je Jasna Ćerić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Reagovao još jedan političar iz Srbije: Inckov potez je težak udarac velikosrpskim politikama u Srbiji i RS

GDF je oštro osudio reakciju srpskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika i uvrede koje je iznio na...

Možda vas zanima i ovo