Petak, 27 siječnja, 2023

Tužna ispovijest 9-godišnje djevojčice: Čiko mi je pucao u oči i ubio mi cijelu porodicu!

Nemojte propustiti

Kristina Ristić (9) iz sela Krševica kod Vranja ne vidi na desno oko. Izgubila ga je prije pet godina, kad je ostala bez cijele porodice.

djevojcica-1Njen očuh Boban Mitić je 2008. godine ubio cijelu njenu porodicu – brata, sestru, majku i baku. Kristina je jedva preživjela, s trajnim oštećenjem mozga i desnog oka, i s traumama za cijeli život.

– Taj čiko mi je pucao u oči! Ostavio me je bez majke, bake, bratića i sestre. Samo sam ja ostala živa. Više ne vidim na desno oko, ali imam ovo drugo. Moja druga mama Violeta je mnogo dobra. Ona kaže da mi je ujna, ali ja želim da mi ona bude majka.

Na mamu Suzanu, koja je ubijena, mnogo sam ljuta, jer me je ostavila samu i povela brata i sestru. Mnogo sam ih volela i zato svaki dan idem na groblje i ljubim njihove slike – kaže Kristina, koja u junu mora da ide na operaciju oka, ali za to joj je neophodno 3.500 eura, koje njena ujna i deda, s kojima djevojčica živi, nemaju.

Ujna Violeta kaže za Kurir da oni veoma teško žive i da svakodnevno pate za najmilijima.

– Iako je imala samo četiri godine kad se to desilo, ni dan-danas ne može da se oporavi od stravične tragedije! Kristina ne ume lepo da govori, zbog traume koju je preživela stalno muca.

Dajem sve od sebe samo da joj izmamim osmeh na lice, ali najviše nas brine novac koji moramo da skupimo za operaciju. Doktori su rekli da očna proteza mora se menja, a za to nam je potrebno 3.500 eura za operaciju u Beogradu – kaže Violeta, koja sa sestričinom i njenim dedom živi od socijalne pomoći.

srbija-otac-ubicaUbica pucao zbog ljubomore

Boban Mitić, koji je ubio cijelu Kristininu porodicu, osuđen je na 40 godina zatvora. Violeta, Kristinina ujna, kaže da bijes koji osjeća prema njemu ne jenjava.

– Ništa meni ne znači to što je on iza rešetaka, on i dalje jede i pije, on ne zna šta je bol. Rekao je da je sve ubio zbog toga što je bio ljubomoran. Zamislite, svima je pucao u glavu, monstrum – kroz suze priča Violeta.

Broj žiro računa

Ukoliko ste iz Srbije, a u mogućnosti ste da pomognete Kristini Arsić da dobije novu očnu protezu, broj žiro računa u Banci Intezi je 160-5410200035137-19, na ime njenog dede Blage Ristića.

Izvor: Nezavisne novine

Interesantno za vas

Izdvajamo

Nenad Nešić opet provocira: Sada je digao tri prsta u programu FTV-a

U jednom trenutku Nešić je ponovo podigao tri prsta, a na upozorenje novinarke ove televizije da to ne radi...

Možda vas zanima i ovo