Srijeda, 17 kolovoza, 2022

Tužna vijest iz Njemačke: Nakon teške nesreće preminuo 24- godišnji Belmin Musić

Nemojte propustiti

Do nesreće je došlo u petak popodne na putu B10 u blizini Korntal-Münchingena

U petak popodne došlo je do teške saobraćajne nesreće kod Štutgarta, u kojoj je povrijeđeno nekoliko ljudi. Poslije nekoliko dana borbe u bolnici, povredama je podlegao mladić iz Sjenice.

Kako prenosi Sandžak danas, Belmin Musić (24) preminuo je u bolnici nakon tri dana borbe koju su njemački ljekari vodili za njegov život.

Do nesreće je došlo u petak popodne na putu B10 u blizini Korntal-Münchingena, malo prije izlaza na A81, kada je kombi u kojem je bilo šestoro ljudi izletio sa kolovoza pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima.

Za volanom Mercedesa Vito bio je 45-godišnji vozač, prenose njemački mediji. Kombi u kojem je bilo šestoro putnika od 18 do 45 godina prevrnuo se i ostao na krovu.

Četiri osobe uspjele su da se oslobode uz pomoć hitne pomoći, dvojica muškaraca ostala su zarobljena na leđima s teškim povredama i spasili su ih vatrogasci.

Samo je Belmin Musić iz Sjenice tada spasilačkim helikopterom prebačen u najbližu bolnicu, dok su hitnim vozilima ostalih pet osoba prebačene na stacionarno liječenje.

Nažalost, poslije tri dana borbe, mladić iz Sjenice je podlegao povredama.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Piletina u BiH ponovo poskupjela: “Bilo je neizbježno, molimo za razumijevanje”

Proizvođači smatraju da bi država morala da reaguje i da im pomogne, ali ne kriju skepticizam po tom pitanju. Cijene...

Možda vas zanima i ovo