Subota, 27 studenoga, 2021

Tužna vijest potresla mještane Gunje: Dobri čovjek više nije mogao izdržati, poručio djeci: “Oprostite mi…”

Nemojte propustiti

poplava-gunja-01

Katastrofalne poplave u Slavoniji su uzele još jednu žrtvu. Mještanin Gunje u dobi od 61 godine nije mogao izdržati nesreću koja ga je pogodila te si je u ponedjeljak poslijepodne oduzeo život.

Riječ je o čovjeku o kojem Gunjanci imaju samo riječi hvale, ali i izraze sućuti, s obzirom da ga život nije mazio. Prva supruga preminula mu je nedugo nakon što su se vjenčali, a prošle godine smrt ga je rastavila i od druge supruge.

Bio je nezaposlen, pa je posljednjih dana dobio posao na javnim radovima na čišćenju i saniranju terena u Gunji.

– Nekih pola sata prije nego što je krenuo autobus koji odvozi radnike angažirane na javnim radovima, rekao je da će samo otići do svoje kuće.

Više se nije vratio. Našli su ga u pušnici, a na zidu je kredom svojoj djeci, sinu i kćeri napisao da mu oproste, ali da on više ne može izdržati sve što ga je snašlo. Ne mogu vam opisati koliko mi ga je žao, jer bio je jednostavno divan čovjek, poštena i izuzetna osoba – rekao nam je načelnik Općine Gunja Hrvoje Lucić, dodavši kako je svog sumještanina sreo prije nekoliko dana te mu ničime nije odavao da bi mogao tako nešto učiniti.

U Gunji je bio poznat i po tome što je više od 100 puta darivao krv, po čemu je bio tamošnji rekorder.

– Najteže mi je kada nema akcija darivanja, a osjetim da trebam dati krv. Tada moram ići u nama najbližu bolnicu u susjedno Brčko u BiH. Na zavodu za zapošljavanje sam i nemam sredstava za put do Vinkovaca – izjavio je prije pet godina kada je 110. put sudjelovao u akciji darivanja krvi.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Komšić osudio napade na sudiju Vehabovića, očekuje da Tegeltija pokrene smjenu Grebeše

"Očekujem od predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije da pokrene proceduru smjene Josipa Grubeše", kazao je Komšić Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i...

Možda vas zanima i ovo