Srijeda, 14 travnja, 2021

TV voditelj i vlasnik “Srebrene maline” na Instagramu: Je li stjeran u ćošak onaj koji je leđima okrenut prema zidu ili onaj koji ne vidi iza vlastitih leđa?

Nemojte propustiti

Tužilaštvo BiH je nakon višemjesečne istrage danas podiglo optužnicu zbog afere “Respiratori”, protiv Fikreta Hodžića, Fadila Novalića, Fahrudina Solaka te Jelke Milićević.

Fikret Hodžić, TV voditelj i vlasnik “Srebrene maline”, protiv koga je danas podignuta optužnica zbog afere “Respiratori” sinoć je na Instagramu objavio zanimljiv status.

– Je li stjeran u ćošak onaj koji je leđima okrenut prema zidu ili onaj koji ne vidi iza vlastitih leđa? – stoji u Hodžićevoj objavi na Instagramu.

Objava Fikreta Hodžića

Podsjetimo, Tužilaštvo BiH je nakon višemjesečne istrage danas podiglo optužnicu zbog afere “Respiratori”, osim Fikreta Hodžića i protiv premijera FBiH Fadila Novalića, suspendiranog direktora Federalne uprave civilne zaštite Fahrudina Solaka te ministrice Jelke Milićević.

Njima se na teret stavlja više krivičnih djela: pranje novca, zloupotrebu službenog položaja, sticanje protupravne imovinske koristi, krivotvorenje isprava, primanje dara, a zbog nabavke spornih 100 respiratora iz Kine.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Lažete, gospodine Janša…”: Europarlamentarka Tanja Fajon razotkrila premijera Slovenije

Podigla se velika prašina na Balkanu nakon što su i u slovenskim medijima procurile informacije o "non-paperu" o Bosni...

Možda vas zanima i ovo