Utorak, 26 listopada, 2021

Tvrdi da nije isplaćen na bingu: Ostao sam bez dobitka od 7.500 KM

Nemojte propustiti

Foto: Avaz.ba
Foto: Avaz.ba

Slaviša Purković (39), policajac Jedinice za podršku Istočno Sarajevo, tvrdi da mu vlasnici kladionice “SportPlus” u Lukavici nisu isplatili dobitak u igri bingo vrijedan 7.500 maraka.

On kaže da je igrao kombinaciju brojeva 5, 21, 26, 36, 42 i 44 i da su svi brojevi izvučeni. No, kada je krenuo da podigne novac, radnica kladionice mu je rekla da tiket nije prošao, piše “Dnevni avaz“.

“Nakon što je zvala centralu, djevojci je ubrzo pozlilo. Vjerovatno zbog kritika pretpostavljenih”, priča ogorčeni Purković.

Tražio je od radnice da sačeka da se završi igra i da onda ponovo provjeri. Međutim, ni tada kompjuter nije pokazao da je tiket dobitni.

Purković dodaje da je u 19.28 iz centrale kladionice stigla naredba da se bingo ne igra dalje i da se monitor ugasi.

“Insistirao sam da dođe direktor, koji nije htio to učiniti dok nije došla policija. Njegovo objašnjenje je bilo da se to dešava i da nema ništa od dobitka, jer nije registrovan u centrali”, razočaran je Purković, koji je slučaj prijavio Poreskoj upravi u nadi da će na kraju, ipak, biti isplaćen.

Matić: Ništa od isplate

Direktor kladionice “SportPlus” Nedjeljko Matić izjavio je da Purković nije ostvario dobitak u njihovoj kladionici.

“Moguće je da se desio tehnički problem, mada u njegovom slučaju nije toga bilo. Purković je dobio zvanične rezultate koji pokazuju da on nije ostvario dobitak”, objasnio je Matić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Cvijanović poslala žestoku poruku Izetbegoviću: “On želi muslimansku državu”

"Da je Izetbegović sposoban za suživot on bi umjesto što prijeti ratom, sjedio sa drugima i razgovarao kako i...

Možda vas zanima i ovo