Ponedjeljak, 14 lipnja, 2021

Twitter uklonio objave Dodikove kćerke o Ratku Mladiću, ona se obrušila još žešće: Sami ste sebi najveća kazna i ne možete me ućutkati!

Nemojte propustiti

Gorica Dodik, kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika ne vidi ništa sporno u svojim objavama, te je nakon što su uklonjene nastavila sa provokacijama i uvredama

Twitter je obrisao objave Gorice Dodik nakon niza tvitova o podršci ratnom zločincu Ratku Mladiću, koji su označeni kao govor mržnje.

Ona je nakon konačne presude za ratne zločine u Bosni i Hercegovini napisala da je Mladić heroj.

-Živjela Republika Srpska! Živio Ratko Mladić! Živjeli svi heroji Vojske Republike Srpske!, glasio je jedan od tweetova koji je obrisan.

Nakon toga Gorica se obrušila na korisnike ove društvene mreže.

-Jako mi je drago što sam svojim jučerasnjim tvitom uspjela još jednom da dokažem koliko ste puni mržnje prema svakome ko ne misli kao vi. Uspjela sam da vas ujedinim, po ko zna koji put, da pokažete koliko ste primitivni i jadni.

-Nikada nisam čitala niti me zanimalo koga vi veličate, niti mi je palo na pamet da vas pokušavam uvjeriti da griješite, a kamoli da vas vrijeđam. Ovo samo pokazuje ko ste i koliko ste puni mržnje. Ljubim vas sve, vi ste sami sebi najveća kazna.

-Samo vas žalim! Prijavom mog profila i brisanjem tvitova me ne mozete ućutkati niti promijeniti moje mišljenje. Meni ste dokazali da sam u pravu i sve prostakluke i kletve koje ste mi slali vratiće se vama. Ja to obrišem i mirna mi je duša i savjest, pisala je Gorica nakon što su joj uklonjene sporne objave.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo