Četvrtak, 27 siječnja, 2022

U apartmanu i automobilu Matejevih prijatelja pronađeno ono čega su se svi plašili: Skrivali su istinu, zbog njegovog oca

Nemojte propustiti

Predsjednik Policijskog sindikata Srbije, Veljko Mijailović, izjavio je kako su u apartmanu i automobilu, koji su koristili mladići, pronađeni tragovi droge.

Za Matejem Perišom, Splićaninom koji je u noći sa 30. na 31. decembar prošle godine nestao u Beogradu, još uvijek se bezuspješno traga.

U proteklih nekoliko dana, policijski službenici su sklapali mozaik o tome šta se dešavalo kobne noći u glavnom gradu Srbije.

Od početka potrage, dio javnosti, ali i pojedinih stručnjaka, odgovornost je prebacio na Matejeve prijatelje koji su kasno prijavili nestanak mladića.

Sumnjalo se da su Matej i njegovi prijatelji konzumirali opojna sredstva, a sada se to i potvrdilo. Predsjednik Policijskog sindikata Srbije, Veljko Mijailović, izjavio je kako su u apartmanu i automobilu, koji su koristili mladići, pronađeni tragovi droge.

On je naveo da su Matej i njegovi prijatelji konzumirali drogu tokom putovanja prema Beogradu, ali i za vrijeme samog boravka u ovom gradu.

Kako je rekao, pronađeni su tragovi speeda, a nije isključeno da su mladići koristili još neki od nedozvoljenih opijata.

Matejevi prijatelji, navodno, ništa nisu željeli reći o korištenju opijata zbog Matejevog oca, koji nije znao da mu se sin drogira.

Više s weba

Izdvajamo

Drastično skočila cijena peleta: Nekad je bio 300 KM po toni, a evo koliko je poskupio od ponedjeljka

Nesrazmjer između potražnje i dostupnosti peleta doveo je do toga da ga u prethodnom periodu nije bilo dovoljno za...

Možda vas zanima i ovo